Våra kompetensområden

Här nedan ser du våra kompetensområden och vad vi kan hjälpa dig med.

services_icon1

Håltagning

Med ett skickligt team av erfarna medarbetare och en fullt utrustad maskinpark utför vi alla former av håltagning i alla hårda material som betong, tegel och granit. I de allra flesta fall handlar våra projekt om att borra hål för elektriker och VVS-montörer. Tack vare våra professionella arbetare och den högkvalitativa utrustning vi använder oss av garanterar vi ett fläckfritt resultat.

services_icon1

Rivning

Vi har både kompetensen och utrustningen som krävs för att utföra små och stora rivningsarbeten. Oavsett om det handlar om att ta ned en vägg, eller om det är ett helt bostadshus som ska rivas ned ser vi till att göra det på ett säkert och korrekt utfört sätt. Planerar du en rivning kan du ta kontakt med oss direkt och berätta mer.

services_icon1.png

Totalentreprenad

Vi kan ta hand om det mesta som har med bygg att göra och erbjuder även totalentreprenad. I praktiken innebär detta att vi tar huvudansvaret över ditt nästa byggprojekt, hur stort eller litet det än är. Vi har både egna hantverkare samt goda kontakter med andra företag i branschen.

services_icon1

Sanering

Vi erbjuder även sanering mot bland annat asbest. Samtliga saneringsjobb vi utför görs med största respekt för hälsorisker, detta betyder att vi alltid är noggranna med avfallshantering och skyddsutrustning för boende och anställdas säkerhet.