feature-img2

Hällgren Nord AB

Välkommen till oss på Hällgren Nord AB! Vi är ett mångsidigt företag som alltid har som främsta målsättning att leverera kvalitet och bra service till våra kunder. Vi tillhandahåller ett stort antal byggtjänster och kan bland annat bistå med rivning, sanering, renoveringsarbeten och totalentreprenad.

Tillsammans har vi hjälpt både företag och privatpersoner när de stått inför en renovering eller behövt få ett större projekt utfört. Vi besitter den rätta kunskapen för att slutföra varje uppdrag i tid samtidigt som vår erfarenhet och vårt kundfokus garanterar hög kvalitet på både arbetet och vår service. Vi värdesätter vår starka teamkänsla och ser till att samarbeta med skickliga arbetare som delar vår filosofi – att erbjuda den bästa möjliga servicen på marknaden. Ta kontakt med oss idag för att veta mer om våra tjänster eller för att begära en kostnadsfri offert direkt!

Hög kvalitet som ledstjärna

För oss finns det inget som är viktigare än hög kvalitet. Vi anser att om det finns tydliga styrdokument och kvalitetsprocesser att följa så ökar möjligheterna kraftigt för att skapa lyckade projekt. Vårt team består av kompetenta och professionella kollegor med varierade bakgrunder och erfarenheter vilket även det bidrar till uppdragens framgångsrika slutresultat. Vi på Hällgren Nord AB strävar efter att ständigt utvecklas för att kunna ge våra kunder en tjänst de gärna söker sig till igen.

Under våra uppdrag arbetar vi alltid med högteknologiska och moderna maskiner som garanterar att jobbet blir slutfört på ett tillfredsställande sätt. Detsamma gäller även vår andra utrustning. Vi sätter också miljön i fokus, något som lett till att vi ställer höga krav på att miljöfarliga material hanteras på rekommenderat sätt. Hos oss ska du alltid kunna känna dig trygg genom hela processen, med varje del av projektet, från materialval till utförande. Vi bistår även med professionell rådgivning, skräddarsydda lösningar och hög servicenivå. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och vi arbetar med företag, försäkringsbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i hela Stockholmsområdet. Du är mer än välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att ha dig som vår nästa kund!

Betonghåltagning billigast Stockholm

Vår adress

Du hittar oss på Hällgren Nord AB på Bäckvägen 20 i Sollentuna. Det är härifrån vi utgår, men att vi är baserade i Sollentuna innebär inte att vi enbart arbetar i den delen av staden. Vi vänder oss till kunder runtom i hela Stockholmsområdet, så tveka inte på att kontakta oss, var i staden du än befinner dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify