Om oss

Vi har alltid målsättningen att leverera kvalitet och tillgänglighet till våra kunder.

Vi jobbar med rivning, håltagning, sågning, vajersågning och tungrivning. Tillsammans har vi hjälpt både företag och privatpersoner när de stått inför en renovering eller behövt få ett större projekt utfört. Vi besitter den rätta kunskapen för att slutföra varje uppdrag i tid samtidigt som vår erfarenhet och kundfokus garanterar hög kvalité på både arbetet och vår service.

Vi värdesätter vår starka teamkänsla och ser till att samarbeta med skickliga arbetare som delar vår filosofi – att erbjuda den bästa möjliga servicen på marknaden. Att arbeta med egenanställd arbetskraft vars höga utbildningsnivå är något som matchar vår affärplan.

Vår personal är vår främsta tillgång

Kompetenta och professionella kollegor med varierade bakgrunder och erfarenheter bidrar till uppdragens framgångsrika slutresultat. Vi strävar efter att ständigt utvecklas för att kunna ge våra kunder en tjänst de gärna söker sig till igen.

Under våra uppdrag arbetar vi alltid med högteknologiska och moderna maskiner som garanterar att jobbet blir slutfört på ett tillfredsställande sätt. Samma gäller även vår andra utrustning. Vi sätter miljön i fokus, något som lett till att vi ställer höga krav på att miljöfarliga material hanteras på rekommenderat sätt. Hos oss kan du känna dig trygg. Vi står för professionell rådgivning, skräddarsydda lösningar och hög servicenivå.

Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och vi arbetar med företag, försäkringsbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i hela Stockholmsområdet.

Du är mer än välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att ha dig som vår nästa kund.