Betonghåltagning duktig Stockholm

Betonghåltagning - Med kvalitet och erfarenhet

Betonghåltagning kräver förutom lång erfarenhet även de rätta maskinerna som hjälper medarbetarna att utföra varje jobb. Vi är medvetna om att varje projekt är det andra olikt och vi utför våra arbeten med stor noggrannhet, hur stora eller små de än är. Att anpassa vårt tillvägagångssätt till dig som kund är något du alltid kan räkna med. Vi ser till att finnas där för dig från planering och rådgivning fram till den slutliga håltagningen. För oss är det viktigt att vara måna om dig som kund och att värdesätta dina behov och önskemål.

I samband med alla våra arbeten lämnar vi en nöjd kund-garanti för din trygghet. Skulle du mot förmodan vara missnöjd med slutresultatet åtgärdar vi detta. Hittills under våra år som aktiva har dock ingen kund åberopat garantin, vilket för oss är det ultimata kvittot på att det lönar sig att göra saker ordentligt redan från början. Ta kontakt med oss idag för att boka en tid för håltagning!

Håltagning för olika syften

Betonghåltagning kan behövas i olika situationer och till olika syften. Vi utför håltagningar anpassade till materialet och behovet. Bland annat kan vi utföra borrningar i betong för att skapa utrymme för el- och VVS-installationer. Om en byggnad behöver få större betongdelar avlägsnade har vi den rätta kompetensen för att utföra den uppgiften också. Vi tar även bort alla typer av stöd i betong eller gör hål som till exempelvis kan användas till ledstänger i trappuppgångar.

Oavsett vilken form av betonghåltagning du är ute efter garanterar vi att vi besitter de rätta kunskaperna och har en passande utrustning för att utföra uppgiften. Vill du eller behöver du förändra ditt hem genom att göra ett hål mellan två rum? Eller behöver du skapa en mer öppen planlösning som även den omfattar håltagning? Oavsett vilket kan du vända dig till oss. Vi strävar efter att vara på plats så fort du behöver oss, även med kort varsel. Ring oss gärna om du är i akut behov så tar vi oss an uppgiften. Vi lägger fokus på att så snabbt som möjligt kunna hjälpa våra kunder, därför är vårt team alltid redo för nya uppdrag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Betonghåltagning bra pris Stockholm

Vi bryr oss om miljön

Vi är även ett företag som värnar om miljön och som därför alltid försöker vara så miljövänliga som möjligt. Just därför använder vi oss bara av klimatvänliga produkter. Genom klimatvänliga produkter ser vi inte bara till att göra en tjänst för miljön utan även för hälsan hos våra anställda och kunder. Enligt oss är det en självklarhet att samtliga produkter vi använder ska vara fria från kemikalier så att varken hälsa eller klimat riskerar att fara illa. Utöver vårt fokus på miljösäkra produkter gör vi dessutom allt vi kan för att begränsa våra utsläpp så mycket som möjligt. Att anlita oss är att anlita en klimatsmart firma!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify