Våra tjänster

Vi kan betonghåltagning och utför alla våra uppdrag med passion och kunskap. Inga uppgifter är för svåra eller omöjliga för oss.

Här nedan ser du våra kompetensområden och vad vi kan hjälpa dig med.

Håltagning

Med ett skickligt team av erfarna medarbetare och en fullt utrustad maskinpark utför vi alla former av håltagning i alla hårda material som betong, tegel och granit. I de allra flesta fall handlar våra projekt om att borra hål för ventilationsmontörer, elektriker och vvs-montörer.

Tack vare våra professionella arbetare och den högkvalitativa utrustning vi använder oss av garanterar vi ett fläckfritt resultat. Utmana oss gärna!

Sågning

Ombyggnation och renovering kräver i många fall både håltagning och sågning. Därför har vi skaffat oss kompetens även i sågning. Vi sågar allt från dörrhål till fönsterhål samtidigt som vi kan såga bort väggar eller hela våningar. Det är ditt behov som är ledande.

Vanliga uppdrag handlar om att göra plats för rör, kablar, ventilation och avlopp. Större projekt som sågning för nya trapphus, hisschakt, ljusgårdar eller garagedörrar har vi också arbetat med och kan erbjuda både råd och hjälp om det behövs.

Vajersågning

Vajersågning är en flexibel och ljuddämpad metod som används vid håltagning i betongkonstruktioner med tjocka väggar eller stora fundament såsom tunnlar och broar.

Vi har specialister inom vajersågning och kommer att skicka dem vid behov.

Tungrivning

Tungrivning av större betongkonstruktioner och byggnader kräver de rätta maskinerna vars avancerade system klarar av projektet.

Kontakta oss gärna om du behöver någon form av tungrivning! Vi har den rätta kompetensen för att slutföra jobbet utan några problem. Vi äger modern utrustning i form av högrivare och rivningsrobotar som kommer att hjälpa våra medarbetare.

Vi fokuserar på noggrannhet, flexibilitet och en perfekt kombination mellan den rätta personalen och modern utrustning.