Experter inom vajersågning

Har du krav på att ha en slät yta i ett visst material samtidigt som det finns förbud mot vibrationer och buller i området? Vi har lösningen. Vajersågning är en nästintill bullerfri metod och ett bättre alternativ till den högljudda sprängningen som många fortfarande använder sig av för att bli av med berg. Vi utför varje vajersågning med största precision och leverera en behandlad yta med bra utseende och så få förstärkningar som möjligt. Genom en förfinad borrteknik har vi möjligheten att kontrollera borrhålets läge under varje vajersågning. Metoden gör det möjligt att arbeta och såga i hårda bergarter utan att det kostar alltför mycket. Vi erbjuder även vajersågning för intilliggande konstruktioner där eventuella vibrationer skulle kunna orsaka skador på grannbyggnaderna. Välkommen till ett professionellt och duktigt team som lämnar konstnärligt snygga ytor efter avslutat uppdrag och garanterar ett förstklassigt resultat.

Fördelar med vajersågning i berg

Vajersågning har många fördelar när man ska arbeta i berg. En av de mest uppmärksammade av dessa är att det är en vibrationsfri och relativt tyst metod jämfört med bergsprängning eller någon annan form av sågning. Den fungerar dessutom bra oavsett vilken konstruktion eller tjocklek som ska sågas. Vi har hittills nått näst intill obegränsad tjocklek i material som granit, stål eller betong och utfört uppdrag innehållande vajersågning i berg, borrning av runda trapphål och fundament. Alla våra uppdrag har påbörjats efter det att vi besökt arbetsplatsen. Det är det enda sättet att kalkylera kostnaderna på ett rättvist sätt både för oss som entreprenörer och dig som klient. Självklart, kan vi informera om grundläggande kostnader om du ringer till oss. Ett specifikt, skräddarsytt erbjudande sammanställer vi däremot gärna först efter att vi varit på plats.

Vajersågning berg

Kompetens, kunskap och effektivitet

Vi är ett företag som kombinerar kompetens, kunskap och effektivitet på ett mästerligt sätt. Vi utför och har utfört vajersågning i granit, armerad betong och andra typer av berg i flera år och kan idag glädjas åt en stabil kundkrets. Vi utför även betonghåltagning i Stockholm. Vårt team består av skickliga, välutbildade specialister vars certifikat garanterar ett lyckat jobb oavsett dess storlek och svårighetsgrad. Vi ser vajersågning som en innovativ teknik vars ständiga utveckling måste följas för att kunna leva upp till branschens och klienternas höga standard. Vi arbetar både med diamantvajer som är mer konkurrenskraftig men erbjuder även traditionell skärning för projekt där det alternativet passar bättre. Vi rekommenderar vajersågning då det inte medför någon vibration, buller eller damm och gör arbetet ofarligt för miljön och hälsan. Förutom stora industriella projekt erbjuder vi även olika typer av håltagning för dörr- och fönsteröppningar. Vi skär husgrunder, golv och skärningar för tunnare slags väggar. Vi är glada att ge dig råd om passande teknik för varje aktuellt projekt. Boka ett möte på vårt kontor eller låt oss komma på besök för att kunna reda ut alla detaljer på plats.