Betonghåltagning – kvalitet och erfarenhet

Betonghåltagning kräver förutom en lång erfarenhet även de rätta maskinerna som hjälper medarbetarna att utföra varje jobb.

Vi är medvetna om att varje projekt är det andra olikt och vi utför det med stor noggrannhet. Att anpassa vårt tillvägagångssätt till dig som kund är något du alltid kan räkna med. Vi ser till att finnas där för dig från planering och rådgivning fram till den slutliga håltagningen. Vi är måna om dig som kund och värdesätter dina behov. Vi garanterar ett välutfört jobb. Ring oss gärna.

Betonghåltagning för olika syften

Betonghåltagning kan behövas i olika situationer och till olika syften.

Vi utför håltagningar anpassade till materialet och behovet. Bland annat kan vi utföra borrningar i betong för att skapa utrymme för el och VVS – installation. Om en byggnad behöver få större betongdelar avlägsnade, har vi den rätta kompetensen att utföra den uppgiften också. Vi tar även bort alla typer av stöd i betong eller gör hål som till exempelvis kan användas till ledstänger i trappuppgångar. Oavsett vilken form av betonghåltagning du är ute efter, garanterar vi att vi besitter de rätta kunskaperna och har en passande utrustning för att utföra uppgiften.

Vill du eller behöver du förändra ditt hem genom att göra ett hål mellan två rum? Eller behöver du skapa en mer öppen planlösning som även den omfattar håltagning så kan du vända dig till oss.

Vi strävar efter att vara på plats så fort du behöver oss, även med kort varsel. Ring oss gärna om du är i akut behov så tar vi oss an uppgiften. Vi lägger fokus på att så snabbt som möjligt kunna hjälpa våra kunder därför är vårt team alltid redo för nya uppdrag.

Vi ser fram emot att höra från dig.